Jos schrijft over auto'sJos schrijft over auto's


Over ons

Jos schrijft over auto's

Hallo ik ben Jos, 54 jaar oud en ben geboren in Arnhem. Tegenwoordig woon ik in Amsterdam. Ik heb vroeger op school autotechniek gestudeerd. Echter toen ik van school af kwam kon ik direct een baan krijgen bij mijn vader in de bouw. Jaren lang heb ik niks gedaan met auto's. Sinds 4 jaar ben ik weer actief als autodealer! Hiervoor heb ik aantal cursussen gevolgd. Dit werk bevalt mij heel erg goed! Ik vind het leuk om auto's te verkopen aan mensen. Wat mij hieraan bevalt is vooral het goed adviseren van mensen en ze dan zelf hun keuze laten maken!

Archief

Een verhuisbus huren doet u zo

Een verhuisbus huren doet u zo

U gaat verhuizen. Alle dozen staan ingepakt en opgestapeld of u bent nog bezig met inpakken en ineens heeft u toch wel erg veel spullen om te verhuizen. Maar hoe krijgt u alle spullen van A naar B? Een verhuisbedrijf inschakelen is vaak erg duur. Of toch met uw eigen auto, maar dan moet u wel erg vaak rijden. Een verhuisbus huren kan een slimme optie zijn. Vooral als u grote spullen heeft om te verhuizen is de extra ruimte handig. Ook hoeft u minder vaak heen en weer te rijden, wat u tijd bespaart. Tijd die u tijdens een verhuizing waarschijnlijk goed kunt gebruiken voor andere zaken. Bij een verhuisbus huren dient u met een aantal zaken rekening te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantal vrije kilometers dat u mag rijden, verzekeringen voor het geval dat er wat mis gaat en de grootte van de verhuisbus die u wilt huren. Daarnaast zijn persoonlijke voorkeuren ook van belang. De één vindt de hoogte van de borg belangrijk en de ander vindt het belangrijk dat er meerdere personen in de gehuurde verhuisbus mogen rijden. 


Kilometers, verzekeringen en grootte

Een verhuisbus huren gaat gepaard met een aantal vrije kilometers die u ermee mag rijden. Deze vrije kilometers zitten dan in de prijs inbegrepen. Denkt u meer kilometers te gaan rijden, dan kunt u vaak kilometers bijkopen. Vooraf bekijken hoeveel kilometers u denkt te gaan rijden, is daarom slim om te doen. Dan kunt u bij het huren gemakkelijker bepalen of u onbeperkt kilometers wilt kunnen rijden of dat u kilometers vooraf gaat bijkopen als dat nodig is. Bij een verhuisbus huren is het ook van belang om rekening te houden met verzekeringen en het aantal personen die in de verhuisbus mogen rijden. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorg dat u, in ieder geval, verzekerd bent voor schade die uzelf, of eventuele andere chauffeurs, veroorzaken. Dit wordt ook wel de wettelijke aansprakelijkheid genoemd. Tevens kunt u ervoor kiezen om de verhuisbus allrisk te verzekeren. Hier betaalt u vaak een meerprijs voor. Bij de keuze voor een verhuisbus is de grootte van groot belang. Houd hierbij rekening met uw rijbewijs. U kunt namelijk niet alle verhuisbussen huren met het standaard B-rijbewijs. De meeste handzame verhuisbusjes zijn te huren met een B-rijbewijs. Bekijk vooraf goed welke spullen u met de verhuisbus wilt gaat vervoeren. Dan kunt u op basis van deze inschatting een geschikt formaat uitzoeken.


Verhuisbus huren en de prijs

Op basis van uw persoonlijke voorkeuren kunt u diverse verhuurbedrijven online met elkaar vergelijken op prijs en de borg die u van te voren dient te betalen. Het loont de moeite om rond te kijken, voordat u een verhuisbus gaat huren. Er zit namelijk prijsverschil tussen de verschillende aanbieders. Kijk voor een voordelige verhuisbusservice in Amsterdam en omgeving bij Diks Autoverhuur.